Ketifilmdag

Op 10 april organiseren de keti’s hun jaarlijkse ketifilmdag. Met maar liefst 4 films op het programma en enkele lekkere versnaperingen zullen ze een volledige middag/avond voor jullie vullen. De eerste film ‘Coco’ start om 14 uur. Dit is een prachtig verhaal over Miguel, een jongen die contact kan maken met de dodenwereld. Om 16 uur start ‘The Boss Baby’. Een hilarische film over een baby die zich als volwassene gedraagt. Daarna is er eventjes pauze en rond 19.30 uur gaat de film ‘Baywatch’ van start voor de iets ouderen. Dit is een hilarische komedie over 2 strandwachters die het voortbestaan van hun strand moeten verzekeren.

We sluiten af met ‘Red Sparrow’, een film spionagefilm waarbij een ballerina een spion wordt met als geheime wapen haar eigen lichaam. Deze laatste film begint om 21.30 uur.

Voor 1 film betaal je 3 euro, voor 2 films 5 euro, voor 3 films 8 euro en voor alle films slechts 10 euro. De keti’s kijken er alvast naar uit en hopen jullie allen te zien op 10 april! Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook zeker welkom!

 

Datum: 
dinsdag 10 april
14:00 tot 23:00

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Helaas zijn we genoodzaakt om een captcha te vragen wegens te veel spam.
5 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.