WAWW - Wij Allen Weten Waarom

Onze Chiro bestaat intussen al meer dan 60 jaar en daar zijn we trots op. Chiro WAWW is een begrip in Sint Baafs, in Sint Andries, en in de verre omstreken!!
WAWW heeft een aantal jaar geleden een nieuwe betekenis gekregen: "Wij Allen Weten Waarom". Verdere uitleg hoeft niet, daarvoor kun je de ongeveer honderd jongens en meisjes aanspreken die zich elke zondag in onze Chiro uitleven naar hartelust.

We verzamelen met de hele groep elke zondag om 14u in het Parochiaal Centrum Valkenburg (Legeweg 83-85) voor een groepsspel, om alle interessante nieuwtjes van afgelopen week uit te wisselen, en om te horen wat die andere afdelingen allemaal zullen uitspoken!
Na de opening gaan de rakwi's (11-12 jaar), tito's (13-14 jaar), keti's (15-16 jaar) en aspi's (17-18 jaar) met de fiets naar onze andere lokalen in de bossen van het domein "de Koude Keuken". Deze lokalen worden beheerd door onze vzw Chiro Waww (zie verder). Voor alle details over afdelingen & hun leiding, check even "Werking".

In alle afdelingen stoppen we om 16.00u even met spelen en pauzeren we een 10-tal minuutjes terwijl we genieten van Oxfam fruitsap en een koek. Voor het vieruurtje vragen we een halve euro.
Op het einde van de namiddag gaan we allemaal terug naar het PC Valkenburg waar de mama's en de papa's de Chiro-kids eventueel weer kunnen ophalen.

Voor meer info kan je door deze site surfen, of iemand van onze enthousiaste leidingsploeg of VBs aanspreken (zie contactformulier, telefoonnummers hiernaast, of vind ons live op zondag)!!