Bivak 2020 - FAQ

Beste ouders

Hieronder zijn de belangrijkste maatregelen te vinden die genomen worden om veilig op kamp te kunnen gaan deze zomer. Deze zijn gebaseerd op de adviezen van Chirojeugd Vlaanderen en de richtlijnen van Ambrassade.

Daarnaast geven we jullie graag een duidelijk antwoord op onderstaande vragen: (dagelijkse update)

  • Wat met de fietstocht (aspi's)?

Voorlopig kunnen we hier nog geen uitsluitsel over geven. De kans is groot dat de fietstocht dit jaar niet kan doorgaan, aangezien het niet toegelaten is te overnachten op een terrein buiten de kampplaats. De aspileiding volgt de situatie op de voet en probeert een oplossing te vinden: een definitieve beslissing volgt.

  • Mag ik mijn AXI-bonnen gebruiken?

Net zoals alle andere jaren kunnen AXI-bonnen gebruikt worden. Het overige bedrag moet overgeschreven worden op de rekening. De AXI-bonnen kan je indienen door het binnenbrengen van een envelop met daarop de naam en de afdeling van het kind. Ze mogen in de brievenbus gegooid worden in de Zandstraat 164, 8200 Sint-Andries. (Vermeld bij de overschrijving dat het overige bedrag met AXI-bonnen betaald wordt.)

  • Zou het kunnen dat ik nog een bevestiging moet krijgen?

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd en zal waarschijnlijk tussen de ongewenste e-mails (spam) terecht gekomen zijn. Check dus zeker eens of hij daar te vinden is!

Bij vragen, contacteer ons gerust via Facebook of via ons contactformulier.