Over ons

Onze Chiro bestaat intussen al meer dan 65 jaar en daar zijn we trots op. Chiro WAWW is een begrip in Sint Baafs, in Sint Andries, en in de verre omstreken!
WAWW heeft een aantal jaar geleden een nieuwe betekenis gekregen: "Wij Allen Weten Waarom". Verdere uitleg hoeft niet, daarvoor kun je de ongeveer honderd jongens en meisjes aanspreken die zich elke zondag in onze Chiro uitleven naar hartelust.

We verzamelen met de hele groep elke zondag om 14u in het Parochiaal Centrum Valkenburg (Legeweg 83-85) voor een groepsspel, om alle interessante nieuwtjes van afgelopen week uit te wisselen, en om te horen wat die andere afdelingen allemaal zullen uitspoken!
Na de opening gaan de rakwi's (11-12 jaar), tito's (13-14 jaar), keti's (15-16 jaar) en aspi's (17-18 jaar) met de fiets naar onze andere lokalen in de bossen van het domein "de Koude Keuken". Deze lokalen worden beheerd door onze vzw Chiro Waww (zie verder). Voor alle details over afdelingen & hun leiding, check even "afdelingen".

In alle afdelingen stoppen we om 16.00u even met spelen en pauzeren we een 10-tal minuutjes terwijl we genieten van een vieruurtje . Op het einde van de namiddag gaan we allemaal terug naar het PC Valkenburg waar de ouder(s) de Chiro-kids eventueel weer kunnen ophalen. De jongste twee afdelingen hebben gedaan om 17u, de rakwi's om 17u30 en de oudste drie afdelingen stoppen om 18u.

Ter info: financieel proberen we onze Chiro voor iedereen toegankelijk te maken:
- inschrijvingsgeld nauwelijks 50 euro (vieruurtje inbegrepen) voor een volledig jaar
- voor ons kamp (11-21 juli) vragen we 150 euro (120 voor de ribbeltjes), en 130 euro vanaf 2de kind
Hebben jullie nog vragen hierover - of over andere dingen - aarzel niet groepsleiding of VBs te contacteren.

Voor meer info kan je door deze site surfen, of iemand van onze enthousiaste leidingsploeg of VB's aanspreken.